Positive living weeks

 

In 4 weken naar een vreugdevoller bestaan

 

Iedere dag een goeiemorgen appje met een opdracht van de dag. Voor meer (zelf)liefde en een positievere houding in je dagelijks leven.


Zeer gewaardeerd door de vrouwen die je voorgingen!

 

Doel: je iedere dag te prikkelen wat meer liefde, lichtheid en positiviteit in je leven te brengen. Opdat 'iedere dag een beetje meer', uiteindelijk mag leiden tot een meer liefdevol, meer vreugdevol leven.
 

* elke dag een goedemorgen en 'opdracht van de dag' in je app
* iedere week een andere 'avond-opdracht': vraagt 5 minuten net voor je gaat slapen
* kleine investering, fijn om te doen, merkbare verandering
 

De opdrachten variëren qua intentie en focus. De ene keer worden je zintuigen aangesproken, dan weer krijg je meer inzicht in jezelf, soms breng je je hele lichaam in beweging, dan weer doe je een kleine actie voor een ander. Het zijn opdrachtjes die voor iedereen te doen zijn en waar je niets speciaal voor nodig hebt.

Investering:
€ 15,00 en daarnaast vier weken iedere dag ongeveer 10-30 minuten van je tijd (soms minder of geen omdat het makkelijk te integreren is in wat je al doet - en als je een keer geen tijd hebt is dat ook niet erg).

Nog vragen? Schroom niet en bel/app/mail me even of neem contact op via het contactformulier.
Ja, fijn, meedoen? Geef je meteen op! Je kunt iedere eerste maandag van de maand beginnen. Bij meer deelnemers maak ik kleine app-groepjes van 6-8 vrouwen
 

 

 

Een aantal reacties:
 

"Ik heb enorm genoten van iedere dag een berichtje; het was steeds weer een cadeautje"
 

"Met een positieve kijk op zelfs de kleine dingen van het dagelijkse leven is het makkelijker de veerkracht te ontwikkelen die we nodig hebben, en geduld voor onszelf en voor anderen te kunnen opbrengen"
 

"Ik heb genoten, zou zo meedoen met deel 2"
 

"Ik vond het fijn om elke morgen een positief berichtje te ontvangen en ook om hierbij jullie aanwezigheid te voelen"
(noot: in het begin werd dit gegeven in kleine groepjes)


"Sommige opdrachten waren best uitdagend of confronterend. Sommige dagen gingen makkelijker dan andere, soms kwam ik er niet aan toe, nam ik het mee naar de volgende dag. Sommige opdrachten deed ik gewoon nog een dag, omdat ze goed voelden of ik er nog over na aan het denken was. Veel opdrachtjes zal ik blijven doen!"


"Ik vond het een waardevolle en boeiende reeks aan opdrachten. Was eigenlijk elke dag wel weer benieuwd naar wat de opdracht zou zijn voor die dag."

 

"Ik wil je bedanken voor de mooie teksten en opdrachten. Al doe ik er op het moment zelf vaak niet iets mee, door het opnieuw te lezen sla ik het wel op en merk ik dat het plots opkomt op momenten. Bv bij muziek opzetten, keuzes maken, aandacht voor jezelf nemen. Nog steeds kijk of luister ik stukken uit de groep terug. Het helpt me. Dus ik ga deze groep met inhoud 😉 bewaren. "