Walk of Wisdom:

de verlangens van het hart

 

 


28 - 30 augustus 2024

 


Laat je meevoeren naar een magische & heilige plek... jij zelf.
Waar verlang jij naar?
Wat is het, dat jij graag meer zou willen in je leven?

 

 

Of je nu rust wilt, energie of zelfvertrouwen; of je nu meer blijheid wilt ervaren, meer levenslust of je vrijer wilt kunnen bewegen; of je nu je creatieve stroom wilt volgen of een fijnere relatie zou willen; meer ruimte voor jezelf, een wereldreis, een nieuw bedrijf of meer chocola: alles start met bewust worden van wat je nu echt nodig hebt of verlangt. Wat is het diepere verlangen van je hart?

Tijdens deze 3-daagse is er ruimte voor jou. Om af te dalen, uit je hoofd, in je lijf. Jezelf te voelen. Te ademen. Jezelf even te bevrijden van het dagelijks leven. Van alles wat er lijkt te moeten. Om simpelweg te ZIJN.  

 

We delen waar we naar verlangen en wat we missen. Wat er niet lukt en waar we blij mee zijn. Wat ons tegen houdt én waarvoor we iedere dag weer ons bed uit komen. We planten zaadjes met onze intenties, gaan na hoe we onze verlangens vorm kunnen geven en ons dagelijks leven zin.


Voel je dat je erbij zou willen zijn? Aarzel dan niet en neem je plek in dit groepje in. Je bent van harte welkom!

Laat weten dat je mee wilt of geïnteresseerd bent via de button hier onder, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.


Deelname: fysiek de afstand kunnen lopen is een vereiste. Verder moet je tegen een buitje kunnen (de zon schijnt natuurlijk bíjna altijd, maar voor het geval dat ;-)) en er zal tijdens het wandelen niet altijd een toilet voorhanden zijn, dus buiten kunnen plassen is ook héél handig!
Bagage: travel light! We nemen onze spullen zelf mee. Een goede dagrugzak is dus geen overbodige luxe. En het maakt niemand uit wat je aan hebt en of er een vlekje op zit, dus laat dat extra setje kleding maar thuis ;-).
Overnachtingen: de eerste nacht zijn we te gast op deze prachtige en bijzondere plek: https://www.elegast-groepsaccommodatie.nl/web/nl/home.php. We zullen daar ook een eenvoudige avondmaaltijd gebruiken en ontbijten. De tweede nacht logeren we in een leuke B&B in Kranenburg en ontbijten in de bakkerij die eronder ligt. We eten in één van de restaurants die Kranenburg rijk is. Beide dagen zullen we lunch meenemen voor onderweg.
Kosten: € 375, -, (voor 2 overnachtingen, 2 x ontbijt, lunch en diner; extra drankjes en uitgaven onderweg zijn niet inbegrepen)
Max. aantal deelnemers: 4
 

Walk of Wisdom


We lopen een stuk van de Walk of Wisdom, een pelgrimsroute rond Nijmegen.
Dag 1: vanaf de Stevenskerk in Nijmegen lopen we via de Waalstranden, de Ooijpolder, de Bisonbaai en de Elyzeese Velden naar Ubbergen, waar we zullen overnachten. Ongeveer 12,5 km
Dag 2: verder via Beek, prachtige bossen, heuvels en dalen, de Duivelsberg en Groesbeek naar Kranenburg in Duitsland. Overnachting Kranenburg. Ongeveer 15 km
Dag 3: door het Reichswald, via velden en heuvels naar de St. Jansberg bij Plasmolen. Ongeveer 15 km
In Plasmolen nemen we de bus terug naar Nijmegen.


Meer info over de Walk of Wisdom vind je op: https://walkofwisdom.org/

Ter inspiratie een prachtig nummer dat Dineke de Velde Harsenhorst ons na liet, over het lopen van een pelgrimsroute en opgenomen op de route bij Nijmegen: https://www.youtube.com/watch?v=C4lK872FzRs

Overige data voor Walk of Wisdom tochten 2024:

 

29 - 31 mei: Ravenstein - Nijmegen. Thema: Vrij Zijn. 12 - 15 km per dag (pilot, kosten € 222,- )

9 - 11 oktober: Plasmolen - Ravenstein. Thema: Vol Vertrouwen. 12 - 15 km per dag (kosten: € 375,-)

Meer info volgt! Geïnteresseerd? Laat het me vast weten, dan houd ik je (vrijblijvend) op de hoogte.


De vrouwen ontmoeten elkaar. Op dit wonderbaarlijke moment dat hun wegen zich kruisen, houdt de tijd  even haar adem in. De wind luistert stiekem mee en de zon straalt. En terwijl de eerste ditjes en datjes over de heenreis worden uitgewisseld, worden verbindingen gelegd en onzichtbare draden geweven tot een zacht, liefdevol web dat hen zal dragen tijdens de reis.

Een stukje van hun levenspad zullen zij samen gaan; delen en helen, verbinden en los laten, vinden en inzien, de weg naar binnen en naar buiten. Om na een bekrachtigend ritueel aan het einde, afscheid te nemen en ieder weer haar weegs te gaan. Haar eigen pad verder te bewandelen, te dansen, te rennen, te kruipen dan wel te huppelen. Wetende dat alles goed is.