Coaching & therapie

 

Vrij. Jij. Zijn.
 

 

 


Kijk eens rond in je leven... wat heb jij zoal gecreëerd?


Wat is jouw verhaal over jezelf? Over je leven?

Ik help je inzicht te krijgen. Over wie je bent. Wat er voelt. Waar je pijn ligt. Maar vooral ook wat je diepere verlangens zijn. Je dromen. Je kwaliteiten. Wat je hier komt doen. En wat je tegen houdt.

Voel jij je vaak lusteloos? Somber? Vlak? Zie je het soms allemaal niet meer zo zitten? Kabbelt je leven voort en is het eigenlijk niet helemaal zoals je het zou willen? Misschien denk je wel dat het voor jou niet is weggelegd. Of blijf je twijfelen over een keuze. Denk je dat je het niet kunt. Of dat je niet goed genoeg bent. Of dat je het niet waard bent.
 

Zal ik je iets verklappen? Het is niet waar! Die gedachten!

 

Stel je voor... dat je je leven laat bepalen door overtuigingen die niet waar blijken te zijn. Hoe zonde is dat? Daarom heb je soms een coach nodig die je je blinde vlekken laat zien. En die hebben we allemaal, die blinde vlekken. Helemaal niet erg. Maar wél zonde van je tijd!

 

Dus...  begin vandaag nog. Met kleine veranderingen doorvoeren die jou gaan helpen meer het leven te leiden dat je zou willen. Spannend? Ja misschien. Maar ook bevrijdend. Én: je hoeft het niet alleen te doen. Eens vrijblijvend kennis maken?

Plan gratis een inzichtsessie in:

 

 

Reviews


"Dankjewel Mirjam! Ik heb ons traject als heel voedend en hartverwarmend ervaren. En nu met zin om dingen verder te laten ontluiken :)"
 

"Mirjam is betrokken, warm en rustig. Ze kijkt samen met je wat je nodig hebt op dat moment, wat ik heel prettig vind. Het is maatwerk, elke keer weer. Ook de mogelijkheid om lichaams-gericht werk in te passen in een coachgesprek is erg fijn."
 

"Ik voel me ondersteund om te leven vanuit wie ik werkelijk ben."
 

"Mirjam heeft me geholpen een donker stuk in mezelf te accepteren, waardoor het lichter en draaglijker is geworden en ik eindelijk weer van mezelf kan houden. Ik ga een stuk meer ontspannen door het leven."
 

"Ik heb mijn kracht hervonden."
 

"Deze ene sessie bij Mirjam heeft me meer gegeven dan jaren therapie."
 

Mogelijkheden en kosten:

Tijdens een inzichtsessie kijken we of coaching voor jou gewenst is en zo ja, wat voor jou de meest handige optie is. Binnenkort komt er ook een aanbieding voor een coachtraject gecombineerd met walking&growing dagen + wandelretraite. Voor nu:

Eenmalige coaching (1 - 1,5 uur): € 85,-
Traject van 5 coachings: € 405,-
Traject van 10 coachings: € 777,-

Afhankelijk van jouw wensen, kunnen de coachings live of on-line plaats vinden.
Lekker in joggingbroek, zonder reistijd, op je eigen bank? Kies dan voor on-line.
Juist graag live, persoonlijk contact? Je bent van harte welkom in mijn praktijk.


Mijn ervaring is dat een coach-traject de meeste zoden aan de dijk zet. Enerzijds omdat je een stok achter de deur hebt en dat toch altijd net weer helpt, anderzijds omdat je juist als je iets gaat veranderen, je al je patronen tegen gaat komen en het dus goed is daar bij een volgende afspraak weer samen naar te kijken.


Een coachtraject kan volledig voor jou  op maat gemaakt worden!
Je bepaalt van te voren over hoeveel tijd je de coachings uit wilt spreiden; en geeft daarmee jezelf meteen een commitment hoeveel tijd je jezelf in elk geval gaat geven om te gaan werken aan jouw thema's. Ook hierbij: de één houdt van langzamer en gestaag met kleine stappen, de ander duikt liever in korte tijd meteen de diepte in om zo snel mogelijk verandering in gang te zetten.

 

Is dit voor jou het moment dat je besluit nu écht iets te gaan veranderen in je leven? Dat het genoeg geweest is? Dat je jezelf iets anders gunt? Maak dan nu een afspraak!
 

 

Lichaamsgerichte therapie


Soms is er meer nodig dan alleen een coachtraject en is het nodig dieper in te gaan op thema's waarin je erg gekwetst bent en/of getraumatiseerd bent geraakt. Spanningen en intense emoties sla je, als je ze niet kunt uiten op het moment dat er iets heftigs gebeurd, op in je lichaam. Alleen praten, analyseren en bewust worden helpt dan niet; lichaamsgerichte oefeningen waarbij je weer contact maakt met je lichaam en spanning en oude vastzittende emoties weer vrij laat komen, is dan meer helpend. Dus heb je net wat meer nodig, loop je erg vast door bijvoorbeeld angsten en extreem onzeker zijn, kom dan 'live' langs in mijn praktijk voor lichaamsgerichte therapie.

 

"Mirjam heeft mij enorm geholpen. Ik durfde niemand meer onder ogen te komen en nu na 3 jaren van samen hard werken sta ik weer midden in het leven. Het voelde alsof ze de behandeling voor mij op maat maakte. Ik voelde me gezien en begrepen. Ze gaf niet op tot ik me veilig voelde, eerst bij haar en daarna thuis en verder. Tegelijkertijd groeven we in het verleden en werden dingen duidelijk. Mirjam leidde me veilig door de moeilijkste sessies. Soms kwam ik vast te zitten en met haar hulp vond ik toch steeds weer een opening. Ik zag lange tijd geen licht aan het einde van de tunnel maar Mirjam bleef vastberaden. Ze hielp me uiteindelijk steeds weer de uitgang uit mijn zelfgemaakte gevangenis te vinden tot ik niet meer terugviel. Ik voelde me gezien en begrepen. Uiteindelijk voelde ik me er weer bijhoren. Ik dank Mirjam uit de grond van mijn hart voor wat ik met haar heb mogen bereiken. Ik ben heel blij en haar heel dankbaar. Ze is een wijs en fijn mens. En ze is in mijn ogen een geweldige therapeut."