Boek 'Ik loop, ik ben'

"Terwijl we lopen, lijken verleden en toekomst te verdwijnen. Het doet er niet meer toe. Alles wat er is, is het NU."


Je voeten op de aarde. Wind in je haar. Je longen vol frisse lucht. Met iedere stap voel je hoe je dieper ontspant. Helderder wordt. Meer verbonden met alles om je heen.
 

"Ik loop, ik ben. Terug naar vertrouwen, vreugde & verbinding met het leven zelf."

 

Auteur: Mirjam Jongerius


Hoe een voettocht van 2700 kilometer leidde tot inzicht en wijze levenslessen, die niet alleen van alle tijden zijn, maar ook toepasbaar voor iedereen, elke dag. Ik neem je in dit boek mee op reis aan de hand van heldere anekdotes en soms bizarre, dan weer grappige of heel herkenbare situaties en stel daarbij vragen aan jou, als lezen, die je aan het denken zetten over je eigen verlangens, vertrouwen, wensen, angsten en meer.

Het boekje heeft 96 pagina's en illustraties in kleur. Het kost € 12,50 excl. verzendkosten (€ 4,15). Een aantal van de vele mooie reacties die ik heb mogen ontvangen (naast dat het reeds twee lezeressen heeft mogen inspireren hun eigen meerdaagse wandeltocht te gaan ondernemen):

 

"Ik heb je boekje gelezen. Van harte gefeliciteerd. Hiermee raak je vele harten. Echt zo mooi, boeiend geschreven, met fijne zelfreflectie vragen!”

 

“Wat een prachtig mooi boek. Heb het in een keer uitgelezen. Heerlijk vlot geschreven en zo ook te lezen. Mooie vragen om bij stil te staan.“


"Aan de nieuwe bestelling zie je dat het bevallen is. Met name de combinatie van plezier, eenvoud en vragen steeds vind ik mooi."


"Ik vind het geweldig en steengoed. Wat schrijf je toegankelijk en sprekend. Dank je wel dat je deze boodschap zo mooi verwoordt."

"Ik ben echt al diep geraakt door de eerste bladzijden van je boek. Wauw, wat ontzettend mooi geschreven! Ik ben dankbaar voor de fantastische bevestigingen en inzichten."

 

"Van de eerste bladzijde tot de laatste... een feest der herkenning."